Wijziging trainingstijden

Beste advance sporters,

Met ingang van 1 september 2023 zullen de tijden op dinsdagavond, woensdagavond en vrijdagavond veranderen. Namelijk beginnen we op dinsdagavond en woensdagavond een half uur later, de volgorde van de trainingen blijven gelijk. Dus vanaf deze week is de bokszaktraining op dinsdagavond en woensdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur. De bokszaktraining op vrijdagavond begint dan om 18.30 uur in plaats van 19.00, dus een half uur eerder, net als de karate training. Deze begint dan om 19.30 uur. Heb je nog vragen, dan hoor ik het wel…

Tot de volgende training!

Related

Vakantie Kids

Beste advancesporters, In de periode van 24 juli t/m 3 september worden er geen trainingen gegeven aan de kinderen in…

Lees meer

5% korting bij Lifeplus

Beste leden, We begrijpen dat sporten niet alleen gaat om fysieke activiteit, maar ook om gezondheid en welzijn. Daarom willen…

Lees meer