5% korting bij Lifeplus

Beste leden,

We begrijpen dat sporten niet alleen gaat om fysieke activiteit, maar ook om gezondheid en welzijn. Daarom willen we jullie graag op de hoogte brengen van een speciale aanbieding die we hebben voor jullie, die jullie kan helpen om jullie algehele gezondheid te verbeteren.

We zijn onlangs een partnerschap aangegaan met Lifeplus, een bedrijf dat zich richt op het bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsproducten. Als leden van Advance Sports, kunnen jullie profiteren van een speciale korting wanneer jullie bestellen via de link www.lifeplus.com/SHP4DK/S.

Door gebruik te maken van deze link, kunnen jullie genieten van een korting van 5% op alle producten van Lifeplus. Het enige wat jullie hoeven te doen is de link te volgen en jullie bestelling te plaatsen. De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Related

Agenda Wijziging

vanaf maandag 12 februari zullen de karate trainingen op de vrijdag verplaatst worden naar de donderdagen om 18:30.

Lees meer

Wijziging lesrooster

Beste leden, Vanaf 2 januari 2024 bieden we op dinsdagavonden Combat / Self Defense training aan van 18:30-19:30 en Muay…

Lees meer

Agenda Wijziging

Tot 2024 vervallen op de dinsdagavonden de Bokszak- en Body Circuit trainingen van 18:30 - 19:30 en 19:30 - 20:30.…

Lees meer