5% korting bij Lifeplus

Beste leden,

We begrijpen dat sporten niet alleen gaat om fysieke activiteit, maar ook om gezondheid en welzijn. Daarom willen we jullie graag op de hoogte brengen van een speciale aanbieding die we hebben voor jullie, die jullie kan helpen om jullie algehele gezondheid te verbeteren.

We zijn onlangs een partnerschap aangegaan met Lifeplus, een bedrijf dat zich richt op het bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsproducten. Als leden van Advance Sports, kunnen jullie profiteren van een speciale korting wanneer jullie bestellen via de link www.lifeplus.com/SHP4DK/S.

Door gebruik te maken van deze link, kunnen jullie genieten van een korting van 5% op alle producten van Lifeplus. Het enige wat jullie hoeven te doen is de link te volgen en jullie bestelling te plaatsen. De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Related

Wijziging trainingstijden

Beste advance sporters, Met ingang van 1 september 2023 zullen de tijden op dinsdagavond, woensdagavond en vrijdagavond veranderen. Namelijk beginnen…

Lees meer

Vakantie Kids

Beste advancesporters, In de periode van 24 juli t/m 3 september worden er geen trainingen gegeven aan de kinderen in…

Lees meer