Nieuw bij Advance Sports: Maak kennis met Yin & Yang Yoga!

Bij Advance Sports draait alles om het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bieden van diverse trainingsmogelijkheden waar onze leden van kunnen genieten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf september een yogastijl aan ons rooster toevoegen: Yin&Yang Yoga! En het beste nieuws is dat je nu alvast een proefles kunt nemen om kennis te maken met deze unieke ervaring. De lessen zullen op dinsdagen van 13:30-14:30 uur en donderdagen van 12:30-13:30 uur plaatsvinden (de lessen gaan door bij minimaal 4 deelnemers).

Het vinden van balans tussen Yin en Yang: Yin&Yang Yoga is een holistische yogastijl die zich richt op het vinden van evenwicht tussen twee tegengestelde, maar complementaire energieën. Yin vertegenwoordigt de zachte en rustige kant, terwijl Yang staat voor de actieve en dynamische kant. Samen creëren ze een harmonieus geheel. Door deze twee energieën te combineren, streven we ernaar om zowel fysieke als mentale balans te bevorderen.

Tijdens de Yin&Yang Yoga-sessies bij Advance Sports zul je een reis van contrasten ervaren. De Yin-component omvat langdurige, ontspannende houdingen die gericht zijn op het rekken van diepere weefsels, het vergroten van de flexibiliteit en het bevorderen van innerlijke rust. De Yang-component bestaat uit dynamische flows en krachtige houdingen die je energie versterken, je kracht opbouwen en je fysieke conditie verbeteren. Door deze combinatie van Yin en Yang zal je lichaam zich versterken en zul je een dieper gevoel van evenwicht en welzijn ervaren.

Ben je benieuwd naar de magie van Yin&Yang Yoga? Wil je graag ervaren wat deze yogastijl voor jou kan betekenen? Dan nodigen we je van harte uit om nu alvast een proefles te nemen bij Advance Sports. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze ervaren instructeur, de sfeer te proeven en te ontdekken of Yin&Yang Yoga aansluit bij jouw behoeften en interesses.

Voor meer informatie over Yin&Yang Yoga bij Advance Sports en om je aan te melden voor een proefles, kun je ons bellen ​op +316 41 29 00 03 of mailen naar info@advancesports.nl

Related

Agenda Wijziging

vanaf maandag 12 februari zullen de karate trainingen op de vrijdag verplaatst worden naar de donderdagen om 18:30.

Lees meer

Wijziging lesrooster

Beste leden, Vanaf 2 januari 2024 bieden we op dinsdagavonden Combat / Self Defense training aan van 18:30-19:30 en Muay…

Lees meer

Agenda Wijziging

Tot 2024 vervallen op de dinsdagavonden de Bokszak- en Body Circuit trainingen van 18:30 - 19:30 en 19:30 - 20:30.…

Lees meer